Wij zoeken gastgezinnen.

We zoeken met regelmaat een fijne thuis voor enkele nakomelingen uit onze nestjes. We zorgen bij dekkingen van onze honden voor de beste combinatie van het teefje en het reutje. Vaak zijn deze lijnen erg goed en willen we een nakomeling uit dit nestje aanhouden voor een nestje in de toekomst. Voor deze toekomstige pupjes zoeken we gezinnen die het leuk vinden hieraan bij te dragen. De pup komt bij jou wonen en je voedt de hond in liefde, warmte en met de juiste zorg op. Wanneer de hond in de toekomst een nestje krijgt, zal dat bij ons thuis zijn en ben je altijd welkom zodat je van dit avontuur mee kunt genieten. 

 

Een teefje

Voor een teefje Betekent dit dat de hond bij u komt wonen. Zodra de pup oud genoeg is ondergaat ze de gezondheidsonderzoeken en zullen we definitief beslissen of we haar willen inzetten voor de fok. Deze kosten zijn voor ons als fokker. 

Mocht zij geschikt blijken voor de fok, wat in de meeste gevallen gebeurt, zal zij een aantal keer een nestje krijgen. Dit nestje krijgt zij bij ons in huis. Dat betekent dat zij dan ongeveer 9 weken bij ons zal verblijven (van ruim een week voor de bevalling totdat de pups naar de nieuwe baasjes gaan). 

Uiteraard bent u van harte welkom om haar en de pups te bezoeken en haar kraamperiode te volgen. Na maximaal 3 nestjes gaat zij met pensioen. Dit betekent dat zij gecastreerd wordt, het eigendom wordt naar u overgedragen en ze zal de rest van haar leven als gezinshond bij u doorbrengen. Als blijk van waardering voor uw bijdrage aan ons fokprogramma wordt zij kosteloos van u. 

Alle kosten die met de fokkerij te maken hebben, inclusief de castratie wanneer zij met pensioen gaat, zijn voor ons als fokker. De kosten die met de normale verzorging van de hond te maken hebben, zoals een verzekering, hondenvoer en vaccinaties, zijn voor u. De hond hoeft niet perfect afgericht te zijn, maar wij verwachten wel dat u moeite stopt in het socialiseren en de basisgehoorzaamheid.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat uw hond zich hier aan huis vertrouwd voelt, zoeken wij gastgezinnen op niet verder dan 30 minuten van Etten-Leur. Wij willen haar graag af en toe zien, zodat zij zich hier thuis voelt. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een fijne wandeling in het bos. Ook wanneer u een dagje of weekendje weg gaat, is ze hier van harte welkom.

 

Een reutje

Voor een reutje betekent dit dat de hond bij u komt wonen. Zodra de pup oud genoeg is ondergaat hij de gezondheidsonderzoeken en zullen we definitief beslissen of we hem willen inzetten voor de fok. Deze kosten voor alle keuringen zijn voor ons als fokker. 

Mocht hij geschikt blijken voor de fok, wat in de meeste gevallen gebeurt, zal hij zo nu en dan ingezet worden in ons fokprogramma. Wij geven bijtijds aan dat er een dekking zit aan te komen. Op de dag van de dekking komen wij de reu ophalen en brengen hem binnen een aantal uur weer bij je terug. Vanaf de eerste dekking van de reu zetten wij de reu maximaal 7 jaar in waarin dit bovenstaande stukje zich dus een aantal keer per jaar kan herhalen.

Wanneer de reu uit het fokprogramma wordt gehaald zal hij gecastreerd worden, het eigendom wordt naar u overgedragen en zal hij de rest van zijn leven als gezinshond bij u doorbrengen. Als blijk van waardering voor uw bijdrage aan ons fokprogramma wordt hij kosteloos van u. 

Alle kosten die met de fokkerij te maken hebben, inclusief de castratie wanneer hij met pensioen gaat, zijn voor ons als fokker. De kosten die met de normale verzorging van de hond te maken hebben, zoals een verzekering, hondenvoer en vaccinaties, zijn voor u. De hond hoeft niet perfect afgericht te zijn, maar wij verwachten wel dat u moeite stopt in het socialiseren en de basisgehoorzaamheid.

 

Aanmelden als gastgezin of wil je extra informatie