Happy dogs need happy haircut

 

Complete behandeling

Complete Trimbehandeling

 • Wassen
 • Drogen
 • Borstelen
 • In model knippen
 • oren reinigen 

Mini: 85,- euro

Medium: 95,- euro 

Standaard: 110,- euro 

Meerprijs

 • Nagels knippen + €6
 • Oren reinigen + €8 

Tijdens een trimbehandeling wordt uw trouwe doodle gewassen, gedroogd en getrimd. Het is de bedoeling dat ze klitvrij naar de salon wordt gebracht. Een enkele kleine klit is natuurlijk geen probleem maar het is te pijnlijk voor uw doodle als er getracht wordt om viltplekken te verwijderen. Het welzijn van uw doodle staat bij mij op voorop. In de salon aangekomen bespreken we de wensen die u als doodle eigenaar heeft wat betreft de lengte van de vacht. Daarna gaat u lekker naar huis en gaan wij (ik en u knapperd) samen aan de behandeling beginnen. Ik neem hier geruim de tijd voor om de ervaring zo positief mogelijk te maken. 

De prijs voor deze complete trimbehandeling is te boeken via onderstaand formulier of een berichtje te sturen naar 06-24737225 

Verwijderen van flinke klitten een toeslag van 15,- euro per 15 min.

Bij het niet komen opdagen bij een afspraak (dus zonder afmelding)  zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Ook wanneer de afmelding op de dag zelf pas wordt gedaan. 

Puppy wenbeurt

Puppy gewenning

€ 35,-

 • Kennismaking salon
 • borstel beurtje
 • voetzooltjes en oogjes vrijknippen
 • sanitaire delen vrijknippen

meerprijs:

 • nageltjes knippen + €6

Als uw pup rond de 14 weken oud is kunt u bij mij in de salon komen voor een puppy-wenbeurt

De eerste keer voor uw pup in de trimsalon is vaak een nieuwe en vooral spannende ervaring. We nemen de tijd om de pup te laten wennen aan de trimsalon, de tafel, geluiden van bijvoorbeeld de tondeuse en de blazer. Natuurlijk is het van belang dat dit op het tempo van uw jonge pup gaat, zodat hij een positieve ervaring zal opdoen. In een puppy-trimbeurt wordt de vacht geborsteld, de voetjes weer netjes geknipt en de oogjes weer haarvrij gemaakt. Ook zijn/haar sanitaire delen maken we schoon en knippen we weer vrij van haren.

Voordat u in de salon komt is het fijn voor de pup als u zorgt dat hij/zij gepoept en geplast heeft. Dit om uw pup een goede start te geven op de trimtafel. In de salon aangekomen neem ik even het moment om kennis te maken met uw pup. Ik zal haar in uw bijzijn op de trimtafel zetten, we zorgen ervoor dat de pup op zijn/haar gemak is. Zodra dat het geval is gaat u lekker naar huis en gaan wij (ik en u knapperd) samen aan de behandeling beginnen. Ik neem hier geruim de tijd voor om de ervaring zo positief mogelijk te maken. Wel is de pup nog jong en zal ik zorgen dat ze niet langer dan 1.15 op de trimtafel staat.

De prijs voor deze puppybeurt is €35 en te boeken via onderstaand formulier of een berichtje te sturen naar 0624737225 

Bij het niet komen opdagen bij een afspraak (dus zonder afmelding)  zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Ook wanneer de afmelding op de dag zelf pas wordt gedaan. 

Tussenbeurt

Tussenbeurt

 • Gehele borstelbeurt
 • Voeten en benen verzorgen vrij knippen en in model brengen
 • model in het gezicht
 • Sanitaire delen verzorgen en bijknippen

De prijs voor een tussenbeurt is

€45,- mini 

€50,- medium

€55,- standaard

en te boeken via onderstaand formulier of een berichtje te sturen naar 0624737225

Als u het lastig vindt om uw doodle regelmatig te borstelen en/of goed klitvrij te houden kunt u er voor kiezen om een tussenbeurt voor uw hond in te plannen. Hij wordt dan weer in zijn geheel geborsteld en doorgekamt. Ook de ogen en voeten en sanitaire delen worden verzorgd en bijgeknipt. Na een aantal weken kunt u dan weer een volledige trimbeurt afspreken. Een tussenbeurt zorgt ervoor dat u uw doodle wat makkelijker kan onderhouden en we evt vervilting of klitten wat sneller kunnen tackelen. 

Bij het niet komen opdagen bij een afspraak (dus zonder afmelding)  zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Ook wanneer de afmelding op de dag zelf pas wordt gedaan. 

Workshop vachtverzorging

workshop vachtverzorging €90,-

workshop vachtverzorging inclusief wassen en droogblaastechniek €160,-

Het is ontzettend belangrijk te weten hoe je de vacht van je trouwe doodle moet verzorgen en borstelen. De methode om de vacht goed bij te kunnen houden en viltvrij te houden met de juiste borsteltechniek is een vereiste in de tijd dat de pup tegen zijn/haar vachtwissel aanzit. Iedereen wilt immers voorkomen dat je doodle zijn prachtige doodlelook verliest. Tijdens de workshop worden ook de ogen vrijgeknipt, we gaan samen aan de slag met de voetjes vrij maken van haren als ook de sanitaire delen. Zo bent u zelf in staat uw eigen doodle een frisse tussenbeurt te geven waardoor ze er altijd netjes bijloopt. 

De prijs voor deze workshop vachtverzorging is €90,- en de prijs voor vachtverzorging inclusief wassen en de juiste blaastechniek €170,- en te boeken via onderstaand formulier of een berichtje te sturen naar 06-24737225

Workshop “trim je eigen doodle”

Workshop "trim je eigen doodle" €315,- (Max. 4 uur)

 

Workshop "vachtverzorging + wassen en droogblaastechniek inclusief "trim je eigen doodle" €475,- (Max. 6 uur)

 

Wat houdt de workshop ‘Trim je eigen Doodle’ in?

 

Onder begeleiding leer je hoe je je eigen doodle kunt voorzien van zijn favoriete doodlelook.

De workshop duurt ongeveer 4 uur. De kosten voor de workshop bedrage €315,- en alle benodigdheden zijn aanwezig op locatie. Mocht je eventueel zelf de materialen aan willen schaffen dan bestaat hiervoor de mogelijkheid.

Voorwaarden:
- Je beheerst de kennis qua vachtverzorging, was je doodle 1 dag voor de trimbehandeling (spoel de shampoo en conditioner grondig uit) Gebruik geen vettige producten op de vacht voor de trimbehandeling.

Op de dag van de workshop kom je met je doodle (gewassen, geblazen en uitgeborsteld) op locatie.

Heb je nog moeite met het klitvrij houden van je doodle dan kun je eerst de workshop vachtverzorging volgen.
- mocht je de "trim je eigen doodle" workshop willen combineren met een vachtverzorging inclusief wassen dan is dit mogelijk voor een all in prijs van €475,- Max. 6 uur 

* Er is plaats voor 1 persoon en 1 doodle (vanwege de beperkte ruimte).

De workshops "trim je eigen doodle" of "trim je eigen doodle all in" zijn te boeken via onderstaand formulier of een berichtje te sturen naar 06-24737225

 

Wassen + drogen

ook lekker in het bos geweest met je trouwe viervoeter en zit hij/zij onder het zand? Is je lieverd toe aan een lekkere opfrisbeurt? Je kunt je hond op ieder gewenste middag/avond brengen voor een wasbeurtje en natuurlijk blazer we hem/haar helemaal droog en lopen even de vacht na. 

App gerust voor een afspraak of toch liever last minute? Gewoon even appen, vaak zijn er wel mogelijkheden. 

Mini: 35,- euro

Medium: 40,- euro 

Standaard: 45,- euro 

 

Welkom bij Trimsalon Leurse Doodles te Etten-Leur.

Ondertussen heb ik al een leuke kring aan klantjes opgebouwd en ben ik volop aan de slag in mijn eigen trim- en grooming salon aan huis "Trimsalon Leurse Doodles". De naam verraadt een beetje mijn passie die ik heb met de Australian labradoodle. Naast dat ik heel erg leuk en ontspannen vind om deze knapperds te verwennen tijden een trimbeurt en ze een mooie uitstraling te geven hebben wij ook een aantal keer per jaar een nestje met Australian Labradoodle pups. U begrijpt het al, mijn hart ligt helemaal bij deze trouwe viervoeters.

Mijn specialisatie is dan ook de doodle met alles verschillende vachttypes. U kunt bij mij terecht voor een gehele complete behandeling maar ook voor een tussenbeurt. Heeft u een pup dan kunt u eerst voor de puppybeurt gaan vanaf 14 weken. Ook een workshop vachtverzorging is bij de mij te volgen als ook de workshop "trim je eigen doodle".

 

Wil je meer zien van Trimsalon Leurse Doodles, volg ons via instagram.

Bel voor een afspraak naar 06-24737225 of vul onderstaand formulier in.