Wij stellen ons graag aan u voor.

Mijn naam is Ilona Hellemons en ik woon samen met mijn partner en onze kinderen met veel plezier in Etten-Leur. Dit dorp ligt in Noord-Brabant naast Breda. In de omgeving zijn veel mooie wandelpaden en bossen waar de honden lekker vrij rond kunnen lopen. Aan ons huis grenst een natuurgebied waar de honden heerlijk kunnen spelen en rennen.

Na onze zoektocht naar een trouwe viervoeter met allergie vriendelijke eigenschappen zijn we in contact gekomen met dit fantastische ras. Zo is ons reutje "Zwibber" in het gezin terechtgekomen als klein lief pupje. Na een aantal jaar werd mij eens gevraagd wat ik zou willen doen in het leven als ik mijn hart zou volgen. Hier riep ik volmondig: "Mensen blij maken met een Australian Labradoodle". Zo is mijn droom uitgekomen en ben ik na de aanschaf van ons eerste fokhondje "Pippi" gestart met deze droom. Uit het nestje van Pippi hopen wij in de toekomst twee mooie nestjes te krijgen van Zoë en Teddy. Maar eerst mogen ze lekker gaan groeien bij twee gastgezinnen. 

Om nog meer bezig te zijn met doodles ben ik gestart met de trimopleiding zodat ik straks meerdere doodle-eigenaren blij kan maken met de nieuwe frisse look van hun doodle. Ik hoop mijn papieren te halen voor de zomer van 2023.